DOCK 5

Night Club Dock 5 - Клубната Емоция на Бургас

Night Club Dock 5 е най-новото и модерно заведение за силна клубна емоция в Бургас. Стратегически разположен на кея, на минути от центъра на града, Night Club Dock 5 привлича с притегателна сила всички любители на чистия саунд, лайф пърформанса и нощните забавления.  

Огромните екрани, голяма сцена, зашеметяващи светлинни и звукови ефекти, създават истинско аудио-визуално шоу, в което да се потопиш, забавляваш и забравиш за всичко.

За DOCK 5 Night Club

На сцената на Night Club Dock 5 гостуват едни от най-известните български и балкански звезди – изпълнители, музиканти, DJ, артисти и танцьори – с изключителни концерти и представления на световно ниво - от спираща дъха въздушна акробатика, до атрактивно шоу с пистови мотори.

За DOCK 5 Night Club

Dock 5 Night Club – Ивент мениджмънт

Ние от Dock 5 Night Club организираме цялостни бизнес и частни събития със завършени комплексни решения и формати, съобразени с целите на нашите клиенти.  

Ръководим всички етапи на реализацията – от първоначалната идея, кетъринг услуги, отдаване на оборудване, до стилизиране и забавления - осигуряваме артисти, водещи, DJ, фотографи и др.

Създаваме впечатляващи аудио-визуални спектакли, музикални и арт пърформанси - резултат от сътрудничеството ни с най-добрите професионалисти и артисти, както и използването на най-висок техническо оборудване.

Dock 5 Night Club - ивент център

За корпоративно или частно парти, Night Club Dock 5 е една от топ локациите за организиране на събитие в Бургас и региона. 

Night Club Dock 5 е домакин на ивенти от различен тип, независимо от техния стил: фестивали, концерти, фирмени гала вечери, коктейли и модни ревюта, балове, рождени дни и други частни партита.

За DOCK 5 Night Club

Ако имаш идея за събитие, свържи се с нас!

За DOCK 5 Night Club
За DOCK 5 Night Club
За DOCK 5 Night Club