DOCK 5

Идеята

Различни и новаторски заведения, но на кея - между морето и града, съчетаващи най-успешните тенденции в приготвянето и поднасянето на храна и напитки, с българския вкус.  

Ние сме екип от професионалисти, събрали своя опит, знания и иновативен поглед, обединени от стремежа да предложим най-високо ниво услуги в гастрономията, кетъринга и събитийния мениджмънт.

За DOCK 5
За DOCK 5

Името

Идеята за „Dock 5“ се появи веднага щом видяхме липсващото корабно място № 5 на морското пристанище.  

Преди повече от 100 години морската гара е била най-важната точка за Бургас и страната – пристигали са провизии и хора от цял свят – дългоочаквани, носещи радост и благоденствие. Пристанището е било „туптящото сърце“ на града – средище на моряци, търговци и рибари, за обмяна на стоки, вести и идеи, за среща с любими…

Ресторант Dock 5 

На емблематичното място през 2019 г. създадохме първото заведение - ресторант Dock 5. Dock 5 е „липсващото звено“ в бургаското общество, съвсем нова концепция – Ресторант от „градски“ тип, но на порт Бургас.

В модерна и изискана обстановка, да се чувстваш непринудено и комфортно. Да наминеш за кафе, и останеш за обяд или вечеря, заобиколен от стилен интериор, ароматни блюда и свежи напитки, хубава музика, смях…

Твоята ескейп локация, където да похапнеш богато, да поговориш и се забавляваш с приятели - на фона на падащи слънчеви лъчи, морско синьо и акостиращ кораб.

За DOCK 5

Ресторант Dock 5 е Вкусът, свързващ Морето с Града.

Кетъринг Dock 5

Талантът на готвачите и ресторантьори Dock 5 не остана незабелязан и превърна страстта им към изисканата кухня в кетъринг събития – елегантни, красиви, вкусни - запомнящи се и разпознаваеми.

Опитът и професионализма на екипа ни бързо утвърди Dock 5 Кетъринг като една от компаниите с най-креативни и перфектно реализирани събития – както бизнес, така и частни.

За DOCK 5

Ако Животът е Събитие - Ние го правим Незабравим!

Night Club Dock 5

Night Club Dock 5 е най-новото ни творение за силно клубно изживяване.

Огромните екрани, голяма сцена, модерни светлинни и звукови ефекти, създават истинско аудио-визуално шоу, в което да се потопиш, забавляваш и забравиш за всичко.

Сцената на Night Club Dock 5 съблазни едни от най-известните български и балкански звезди – изпълнители, музиканти, артисти, акробати и танцьори.

За DOCK 5

Night Club Dock 5 е Клубната Емоция на Бургас.